dinsdag 2 juni 2015

Delen van Leaflet Office365

Zoals trouwe lezers van dit blog wel zullen weten, is SCOH bezig met het inrichten en in gebruik nemen van een stichtingsbrede Office365 omgeving. We hebben 36 scholen en 21 peuterspeelzalen aan te sluiten op het systeem. Iedere week wordt één school met de eventueel bijbehorende peuterspeelzaal gemigreerd naar de nieuwe omgeving.

We voorzien iedere school in de aanloop naar hun migratie van algemene informatie over Office 365. Die informatie hebben we in een soort leaflet gegoten. De tekst ervan is erg toegespitst op de medewerker van SCOH. Maar wellicht is het voor anderen ook interessant om er kennis van te nemen.

Ik geloof erg in het delen. Daar leer je van. Daar word je beter van. Delen wat je doet. En delen wat je hebt. En onder dat motto leek het me een goed idee om die leaflet ook hier op mijn blog te publiceren. Als je geïnteresseerd bent in de leaflet, dan kun je hem gewoon downloaden en gebruiken. Je zult hem voor eigen gebruik wel een beetje moeten aanpassen. Maar je hoeft in ieder geval niet helemaal vanaf nul te beginnen met schrijven.

Download hem hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...