Over mij

In 1999 ben ik gestart met werken in het basisonderwijs. Eerst als leraar op basisschool De Ontmoeting (Molenwijk, Den Haag), daarna werd ik ict-coördinator, stagebegeleider en remedial teacher. In 2009 werd ik gevraagd om bovenschoolse ict-taken te gaan doen binnen onze stichting en van daaruit ben ik stafmedewerker onderwijs en ict geworden. In 2011 heb ik daarnaast de overstap gemaakt naar één van de andere scholen als ict-coördinator. Daar heb ik gewerkt tot eind 2016.

Ik ben uitermate geïnteresseerd in het gebruik van technologie in het basisonderwijs.  Zowel de grote vlucht die de technologie neemt, alswel het onderwijsproces waarop dat wel (of vaak ook niet) van toepassing is. Daar heb ik in het verleden op dit blog intensief verslag van gedaan. In januari 2017 ben ik gestopt met intensief te bloggen op dit blog. Eerst kondigde ik een volledige stop af, maar sinds februari 2018 post ik sporadisch weer een bericht.

Momenteel ben ik werkzaam als stafmedewerker onderwijs en ict bij SCOH in Den Haag. Dit is een groot schoolbestuur waar 37 scholen en 21 peuterscholen toe behoren.

De meeste tijd van de week ben ik echter vooral vader van 2 kinderen, een zoon en een dochter. Zij doen het beide ontzettend goed op school. Hij is beginnend html-programmeur (zie www.geheimesite.nl) en zij is actief bij Circus Rotjeknor waar ze onder andere heeft leren eenwielfietsen. Mijn vrouw werkt op Hogeschool Utrecht en is daar bezig met een promotietraject. Zij doet onderzoek naar het leren van Nederlandse gebarentaal.
Daarnaast doe ik wekelijks vrijwilligerswerk voor Voedselbos Vlaardingen en de Polderij.


Op het web ben ik voornamelijk te vinden via dit blog. Alles op dit blog schrijf ik overigens op persoonlijke titel.
LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...