dinsdag 30 september 2008

Hoofdtelefoons, een kopzorg minder


Zo'n anderhalf jaar geleden was ik op zoek naar goedkope koptelefoons. Wij hadden toen alleen maar koptelefoons van een euro of 5 tot 7 per stuk. En die gingen in het normale gebruik vrij snel stuk.
Even googlen op 'goedkope koptelefoons' leverde me dit resultaat op. Toen ook gelijk maar een doos besteld. Want wat is nou een euro per stuk?

Inmiddels zijn we een tijdje verder en de doos is leeg. Bij het bestellen van een nieuwe doos zag ik dat Patientline dit goed heeft opgepakt. Zij leveren niet alleen meer aan ziekenhuizen, maar hebben op hun website een aparte afdeling gemaakt voor het onderwijs. Ze hebben zelfs een actie 'Back to school' waarmee de verzendkosten voor hun rekening zijn.
Kijk dat vind ik nou leuk. Zouden ze dat ieder jaar doen?

8 opmerkingen:

 1. Ik ga me er morgen zeker even in verdiepen, want je blogpost komt als geroepen. Onze koptelefoons zijn of stuk of bijna stuk. We gebruiken al geruime tijd 1 koptelefoon per 2 pc's .. in de middenbouw. Een doos nieuwe zou geen overbodige luxe zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is mooi.
  Toen ik het anderhalf jaar geleden vond op computersindeklas was ik er ook erg gelukkig mee.
  Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons heeft het bestuur onderhandeld. Een mooie voorraad voor meerdere scholen, dan kom je bij die wegwerpdingen in een andere prijscategorie. Dat scheelde ook nog een slok op een borrel. Als je een bestuur hebt, dat in zoiets de tanden wil zetten, kan ik je dat echt aanraden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag dat je mijn weblog volgde, Remko. Leuk! En wat betreft de koptelefoons, die halen wij op school ook bij de ziekenhuisleverancier vandaan. Ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @frank:
  Ja, ik probeer zoveel mogelijk bloggende meesters, juffen en ander 'onderwijsvee' te volgen.
  Dus als je nog tips hebt...

  @elke:
  Handig zo'n bestuur. Wij hebben een bestuur op afstand. De scholen bepalen eigenlijk zelf in hoeverre ze samenwerken. Het is misschien handig om zoiets centraal in te kopen. Doen jullie dat ook met andere hardware?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jeroen,
  Dezelfde koptelefoontjes staan in de webshop van QLiCT.

  Groetjes,
  Gertie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij hebben ook diverse koptelefoons geprobeerd.
  Onder andere de in het artikel genoemde van Patientline en onlangs 'hoofdtelefoon school' van Oortjessale.nl

  Moet zeggen dat de Hoofdtelefoons van Patientline iets goedkoper waren maar de hoofdtelefoons van oortjessale wel degelijker aanvoelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Johan, bedankt voor je reactie. Goede aanvulling.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...