donderdag 29 april 2010

Sponsorpunten

Aardig idee. Je kunt met je school sponsorpunten sparen die je iedere maand krijgt bijgeschreven op de rekening. Na aanmelding bij sponsorpunten.nl krijg je als school een stukje code voor op je website. Hiermee krijg je een klein bestelvakje voor allerlei onlinewinkels op je site. Als er via jouw bestelvakje daadwerkelijk iets gekocht wordt, krijg je sponsorpunten.

Het idee is aardig. Ouders van kinderen op school (of andere belangstellenden)schaffen bepaalde aankopen wellicht graag via de link van de school aan, als ze weten dat de school daarvan profiteert.

Wel een minpuntje voor de makers van de site. Er zitten webshops in het aanbod die je misschien liever niet op je schoolwebsite plaatst. Kijk maar eens in de lijst van deelnemende webshops. Of kun je daar als deelnemer van Sponsorpunten een selectie in maken?

Zie ook: "Frankwatching: sponsorpunten, sparen voor school of stichting"


(plaatje van sponsorpunten.nl)

Meer lezen:
Het voordeel van advertenties op je blog
Typeles op de basisschool
4 bronnen voor digibordtools

Of abonneer je via RSS of email
>>> Wat is rss?

3 opmerkingen:

Kaj zei

Ach voor een school kan je best de weblink van Pabo NL plaatsen :-)

Marco Duindam zei

Het is mogelijk dat er een selectie gemaakt worden van aanbieders. Wat nog veel beter is, is dat er middels een toolbar gespaard kan worden. Dan hoeft er niets op de website van de school te staan. De spaarder wordt gealarmeerd zodra deze een deelnemende website bezoekt. En met een klik op de toolbar wordt het sparen in werking gezet. Handig om de toolbar onder zoveel mogelijk familieleden en vrienden te verspreiden.

Remko Boers zei

@Marco
Dat er een selectie van aanbieders gemaakt kan worden is voor een basisschool handig.
Het nut van die toolbar ontgaat me echter. Dan zou je de ouders dus eerst moeten zien te bewegen om die toolbar te installeren.
Maar ik ben misschien bevooroordeeld, want ik heb het sowieo niet zo op toolbars.
Wel bedankt voor je bijdrage.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...