dinsdag 18 december 2012

RealtimeBoard: samenwerken, presenteren, publiceren met je digibord

Met RealtimeBoard heb je een krachtige tool in handen om je lessen na schooltijd beschikbaar te maken, óf om eenvoudig een samenwerkingsomgeving aan te maken waarin bestanden op een visuele manier gedeeld kunnen worden.

De service is nog in beta, wat betekent dat er nog het een en ander ontwikkeld wordt. In dit stadium worden geen garanties gegeven, maar kun je de dienst wel uitproberen. De makers geven aan dat ze bezig zijn om de dienst zover op te tuigen dat het voor bedrijven ook gebruikt kan gaan worden in een beveiligde omgeving. Ik denk dat ze dan gaan werken met verschillende licentievormen volgens het freemium model.

In onderstaand filmpje geven ze een heldere uitleg over de mogelijkheden van het systeem:In de voorwaarden geven ze nu aan dat je met betrekking tot privacy-instellingen twee keuzes hebt: publiek delen of privé houden/delen. Maar in diezelfde voorwaarden staat dat de voorwaarden eenzijdig gewijzigd mogen worden en dat de gebruiker daar niet van op de hoogte gebracht wordt. Je moet volgens de voorwaarden wekelijks de voorwaarden zelf nakijken en beslissen of je de dienst wilt blijven gebruiken. Jaja... En wie doet dat ook echt?


Meer lezen
Deelbaar digibord
Toekomstig onderwijs in beeld via Envisioning Tech
3 manieren waarop technologie het onderwijs ontwricht

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...