woensdag 19 maart 2014

Masterclass privacy door Kennisnet

Binnenkort organiseert Kennisnet een online masterclass over privacy in het onderwijs. Tussen 8 en 23 april vinden verschillende sessies plaats. En jij kunt er gewoon gratis aan deelnemen. Kennisnet schrijft zelf hierover:

"Privacy is een thema dat door de digitalisering van de maatschappij en de populariteit van sociale media meer leeft dan ooit. Er wordt steeds meer online met elkaar gedeeld en dit roept vragen op over wat wel of niet wijsheid is. Ook scholen krijgen steeds vaker te maken met privacyvraagstukken.
Wil je je meer weten over privacy en je hierin verdiepen? Dan is de online masterclass interessant voor jou. De online masterclass Privacy start op dinsdag 8 april en loopt tot en met woensdag 23 april. In 4 webinars vertellen verschillende experts van Kennisnet je meer over Privacy. Na afloop van de online masterclass Privacy kun je als deelnemer een ‘Certificaat van deelname’ ontvangen. De voorwaarden hiervoor zijn, dat je minimaal 3 webinars en de special webinar live hebt gevolgd."

Meer informatie over de verschillende sessies, de tijdstippen en de onderwerpen vind je bij Kennisnet.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...