woensdag 17 april 2013

Onderwijswijven vs. Onderwijskerels

Voor wie het even gemist heeft, naast Edubloggers.nl bestaan er sinds kort twee nieuwe categorieën bloggers. Waar op Edubloggers.nl de gemene deler is dat je over onderwijs schrijft, lijkt het er bij deze initiatieven op dat je vooral andere kwaliteiten in huis moet hebben om mee te schrijven.
De onderwijsmensen verenigen zich weer eens niet, nee... ze splitsen zich in twee duidelijke (dat dan weer wel) kampen op. Op onderwijswijven.nl vind je alle vrouwelijke schrijfsels rond onderwijs. En de tegenhanger was gauw genoeg geboren: onderwijskerels.nl. En de strijd lijkt dus begonnen.

Ik ben helemaal niet van de traditionele rolverdeling. Ik vind dat dat onnodige beperkingen oplegt. Daarom ben ik benieuwd wanneer ze gaan fuseren tot onderwijsschepsels.nl. ;-) Dat past wel een beetje meer bij de moderne tijd, hoor.

(De domeinnaam is nog vrij...)


(bron plaatje)

Meer lezen
Google Reader stopt (en er is inmiddels al heeel veeel over geschreven)
Blogroutines
Ik ben een Edublogger

2 opmerkingen:

conrad berghoef zei

Is maar een knipoog hè. Nou niet denken dat we met de sites een eeuwenoude strijd uitvechten. Maar het is best geinig om te te zien hoe de beide seksen tegen het onderwijs aankijken.

Remko Boers zei

" Nou niet denken dat we met de sites een eeuwenoude strijd uitvechten."

Niet? Jammer hoor... ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...