woensdag 18 juni 2008

Even evalueren


In een eerdere post ging ik een klein lijstje na dat ik bij Wow vandaan had geplukt. Inmiddels weet ik dankzij hem nu ook wat pingen is. (Bedankt, Wouter.)

Van Willem Karssenberg kreeg ik de tip om feedburner te gebruiken omdat je dan beter kan zien welke bezoekers je krijgt en welke onderwerpen (graag) gelezen worden. En of je gelezen wordt. (Bedankt, Willem.)

Inmiddels ben ik erachter dat ik gelezen wordt. En langzaam maar zeker komen er ook meer lezers. Laatst werd ik door André Manssen toegevoegd aan de blogs die hij leest. En dat leverde me ook weer wat lezers op. Is toch leuk. (Bedankt, André.)

Hoewel ik dus weet dat ik een publiek aan het opbouwen ben, zou ik het wel leuk vinden om iets meer reacties te krijgen op de blogposts. Als je dit leest, ben je dus uitgenodigd om te reageren. Laat even weten wat je vindt van mijn blog. (En bedankt daarvoor..)


(plaatje via www.pasdom.com)

3 opmerkingen:

Willem Karssenberg zei

Tja, mijn reactie ken je natuurlijk al:
Je zult meer lezers krijgen als zij een gezicht hebben bij de "man achter het blog".
Een persoonlijk webblog nodigt eerder uit tot reacties is mijn ervaring.
Dus kom achter de schermen vandaan (is mijn advies) en profileer jezelf! Er is niets om je voor te schamen, maar alleen om trots op te zijn!

Willem Karssenberg zei

Ik heb me geabonneerd op je nieuwe RSS feed én je toegevoegd aan m'n blogroll op m'n weblog.

Danniëlle zei

Het helpt ook als je zelf reacties achterlaat bij anderen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...