maandag 25 februari 2008

Teller bij OneStat toegevoegd


Gisteren heb ik een teller toegevoegd aan dit blog. Het leek me leuk om te zien hoeveel mensen er daadwerkelijk een bezoekje brengen aan dit blog. Het aantal lezers is ongeveer wat ik verwachtte dat het zou zijn.
Maar dit teller laat nog veel meer zaken zien. Je kunt zien waar vandaan de bezoekers komen en welke artikelen hun interesse gewekt hebben. Erg interessante data die ik wellicht kan gebruiken om de kwaliteit van dit blog te verhogen.

De teller staat overigens helemaal onderaan deze pagina. Hij is aangemaakt bij Onestat.com. Helemaal voor niks. Het schijnt zo te zijn dat als je betaalt, je nog meer info krijgt. Voorlopig vind ik dit wel even genoeg. :-)

Reacties zijn overigens altijd welkom.

3 opmerkingen:

Willem Karssenberg zei

Een tip:
Laat je feeds lopen via www.feedburner.com
Dat geeft je een nog veel beter overzicht dan onestat je kan geven.
Je kunt ook eens kijken naar de blogtracker van icerocket.com

rboers zei

@ Willem.
Bedankt voor de tips.
Ik heb nu even geen tijd om het uit te zoeken, maar www.feedburner.com wilde ik toch nog even bekijken, omdat ik op allerlei andere blogs merk dat zij daar ook gebruik van maken. Ik zet het dus even op mijn todolijstje...

Vaak heeft de meerderheid gelijk (tenminste, dat is een van de theorieen waar de sociale psychologie gebruik van maakt...).

rboers zei

Ik heb inmiddels een account aangemaakt bij feedburner.com. De RSS feed link boven in het rechtermenu is daar het resultaat van. Nu maar eens afwachten wat dat voor gegevens geeft.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...